Hi !
Annyeong haseyo !!
Salamullahi alaikum !!

Baru lepas baca entry nad ...
I'm touched , yo !

Tapi tang hadiah tuu.. Aku blank jap.. Dia bagi hadiah apa ek ? Notebook ? Nope... Oh ya ! Bohemian.. Hehe :)

Aku pun bagi hadiah kat kau jugakk !! Consider itu hadiah birthday la yee.. Walaupun lambat lagi.

Untuk soalan kau tuu..

"Terima kasih wish kat aku.. Ada jugak orang ingat kat aku.. :) "

"Hmm... Dah tua yee... Kira kau kena panggil aku kakak la kann ~ No compromy !! "

"Kalau tak baca tak adanya aku boleh reply balik. Aku baca pun sebab kau yg suruh.. Haha ! "

"Yeah, that's my friend. "

"Okey. Deal. No biggie. :) "

"Kau nak jadi pengapit aku ? Err.. aku ni femes sikit jadi aku kena pertimbangkan idea org lain jugakk lah ! "

"Untuk yang ni.. aku tak pasti.. Ngehngeh "

"Ok."

"Ok."

"Ok."

Banyak sangat soalan kau. Kejang dah tangan aku typing. Btw, kau memang kawan aku lahh ! :)





Comments

Popular posts from this blog

it ain't easy..